Neki bivsi se uvek vrate,valjda zele ponovo da ti slome srce!

Neki bivsi se uvek vrate,valjda zele ponovo da ti slome srce!

28. Februara 2023 0 By Dejana

 Samo nemoj da gledas unazad. Nemoj ni u kom slucaju da mislis da se promenio, da je drugaciji,da ce ovog puta znati da te ceni…

 

Bivsi je bivsi i tamo je sa razlogom. To je ono sto moras da imas na umu. On je neko koga si volela ali kome je tvoja ljubav bila malo. Ma sta da uradis,imaj na umu da se on nece i ne moze promeniti. Da je on bio i ostao samo jedan u nizu muskarac koji nije umeo i znao da ceni ono sto je sa tobom imao.

On je bio i ostao pogresan i imaj na umu da je jasno da je i dalje takav. Da ne smes da mu verujes. Da ne smes da se trzas na svaki zvuk tvog telefona dok cekas da se javi. Javice se, svi se oni vrate kada shvate koliko su bili voljeni. Ne smes da mu prastas. Ne smes da mu das jos jednu sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako to uradis znaj da ce ti opet slomiti srce. Da ce te opet lagati i da ce opet uciniti da izgubis  veru u ceo svet. On je muskarac koji nikada nije dokazao da zasluzuje tvoju ljubav i ti moras da krenes dalje. Moras vec jednom da naucis da cenis sebe jer deluje da nisi nikada. Ti si zena koju cekaju velike promene. Ti si zena koja zasluzuje mnogo vise od toga sto on moze i zeli da ti da.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2