Tvoja bolna istina:Dala si srce i dusu muskarcu koji te povredio najvise na svetu!

Tvoja bolna istina:Dala si srce i dusu muskarcu koji te povredio najvise na svetu!

18. Januara 2023 0 By Dejana

 Odlicno znam kako se osecas. Znam i kako te boli. I koliko ti je tesko. Sve to znam, jer sam osetila na svojoj kozi.

To je bolna istina. Moje bolno iskustvo. Dobro znam kako ti je jer sam i ja jednom volela. Postojao je jednom neko ko mi je znacio najvise na svetu. Neko ko mi je bio vazan i bitan, neko kome sam verovala i za koga sam mislila da je veran. Nije bio.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne samo da mu nisam bila jedina. Ja nemu zapravo nisam ni bila vazna. Ko zna koliko je nas kojima je obecavao cuda i pricao bajke… Da, znam ja da sam sama kriva sto nisam umela da cenim sebe. Sto nisam umela da procenim da je on samo jos jedan u nizu od losih muskaraca koji pricaju jedno a drugo rade… To je bolna istina ali ja sam bila zaljubljena. I mislila sam da moze biti da je istina samo ono sto on kaze.

Da su svi ljubomorni,da svi koji kazu da je los covek i da nije za mene,da to rade samo zato sto ne zele da budem srecna. Jasno mi je sada ali sada je kasno. Ja sada ne mogu da vratim vreme. Patila sam zbog njega previse. Patila sam toliko da mi se nekada cini da se nikada ta patnja nece zavrsiti. Da cu do kraja zivota da zalim i da se kajem  i da ocajavam. Ali, polako. Znaj da nisi jedina, i veruj mi na rec… Veruj mi na rec kad ti kazem da ce proci. I ta patnja i taj osecaj tuge i nervoze. Da ce proci i to sto sada mislis da nikada nece i da ces patiti do kraja zivota. Veruj mi kada ti kazem da neces. Sve bude i prodje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2