Slomljeno srce zbog izdaje onog koga volis:Onaj ko nije doziveo ne zna kako boli!

Slomljeno srce zbog izdaje onog koga volis:Onaj ko nije doziveo ne zna kako boli!

28. Februara 2023 0 By Dejana

  Ljubav je jedino sto nas pokrece, ono sto nam daje snagu, ono sto nas vodi kroz zivot. Ali, nista ne boli kao ista ta ljubav…

Znam kako boli kada te izdaje neko koga volis. Znam kako je kada se nadas i kada ocekujes, znam kako je tesko, znam… Osetila sam to na svojoj kozi. Kad nekome slepo verujes i kada se za nekoga boris svim silama i svim srcem,a ta osoba prosto igra dvolicno. Ona je samo dobar glumac koji je u stanju da te laze, da prica ono sto zelis da cujes. Ona je samo neko ko je u stanju da glumi da je najbolji na svetu,a iza tog laznog osmeha i dobrote se krije  sebicna dusa. Dusa? Gresim. Takva osoba zapravo nema dusu, a umesto srca u grudima joj je kamen.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Znam kako je kada saznas, kako je kad dusa boli zbog izdaje osobe za koju si bio spreman otici na kraj sveta. Znam jer sam osetila na svojoj kozi. I mislila sam da nikada necu preboleti i da ce me boleti sve dok postojim i sve dok disem. Nije. Proslo me je.

Jednom, jednom sam mislila da nakon izdaje te osobe necu biti spremna da bilo kome verujem. Da bilo koga volim. Jednom sam mislila da je moj zivot zavrsen bas tu, sa tom izdajom, sa tim slomljenim srcem. Pogresila sam.

Trebalo je mnogo vremena da krenem dalje. Trebalo je toliko mnogo da prebolim ali uspela sam. I evo me sada, jaca sam nego ikada. Konacno imam na licu osmeh koji zasluzujem i konacno sam spremna da nekoga ponovo volim.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2