Najteze je zauvek reci ne onome sa kim si zelela da ostaris…

Najteze je zauvek reci ne onome sa kim si zelela da ostaris…

10. Januara 2023 0 By Dejana

   Nije lako voleti nekoga ko tebe nikada nije voleo onako kako si zelela…

 

Najteze je takvoj osobi zauvek okrenuti ledja. Najteze je naci snagu u sebi da krenemo dalje dok nas sve vuce unazad. Iako znamo da  tamo, u proslosti, na tim starim stazama, nema srece.

Ja to dobro znam. Ja koja sam sa tobom planirala zivot. Ja koja sam mislila da nikada nista nece moci da nas razdvoji,a jeste. Ti si bio taj koji je sve unistio a ja sam mislila da ce to biti drugi.Krivila sam druge ljude kada nam nije islo. Krivila sam sudbinu sto je protiv nas a jasno je da se volimo. Tako sam bar ja mislila. Sada je najteze prihvatiti da sam pogresila.  Jos jednom. Da jos jednom nisam umela i znala da procenim…Da si ti samo covek koji dobro laze. Da si ti samo covek koji jedino masta o tome da sebi ucini,da tebi bude lepo. Tako sam se radovala buducnosti i mislila da cemo zauvek biti zajedno. Da cemo biti jedno, da cemo ruku pod ruku koracati kroz  zivot i biti voljeni i srecni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada mi je najteze da shvatim da si ti samo glumac i nista vise. Da ti samo menjas uloge. Da si ono sto jesi,a to je jedna velika nula, i da od te nule nikada covek nece postati.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2