Zivot je previse kratak da bi dozvolila sebi da ga provedes kraj loseg muskarca!

Zivot je previse kratak da bi dozvolila sebi da ga provedes kraj loseg muskarca!

9. Januara 2023 0 By Dejana

 Uvek imaj na umu da je zivot jedan. Da se nece ponoviti, da ne postoji repriza, i nauci da od njega uzmes ono sto ti se daje. Ono dobro…

 

 

Zivot je jedan.Ti si  zena koja je uvek vise pokusavala da usreci one koje voli  nego samu sebe. I to je greska. Neka ova godina bude novi pocetak za tebe. Vreme je da se konacno pogledas u ogledalo i da konacno shvatis koliko mnogo vredis. Ti si zena koja je prosla mnogo toga ali uvek imaj na umu da ti tek slede divni trenuci. Da ces ti tek u danima koji su pred nama moci da sredis svoj zivot i da ces tek moci da kazes da se osmeh pojavio na tvojim usnama. Zivot je jedan.

Vreme je da okrenes ledja onome ko te ne ceni. Da krenes dalje i da jedino maris za sebe, jer nema nista lose u tome da povremeno budes sebicna. TO ne znaci da si los covek.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

To samo znaci da volis i cenis sebe. Imaj na umu da te nece niko ceniti ako ne umes ti samu sebe. Da ti nece niko pruziti ruku  i postovati te,ako  ne vidi da ti samu sebe postujes.  Vreme je da odes od onog kog volis jer ti je jasno da on nije i nece biti ono sto ti treba. Da se pomiris sa tim da se ljudi ne menjaju i da ljubav prosto nije dovoljna.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2