Zeno,nauci da uzivas u zivotu,i neka ova godina bude godina tvoje srece!

Zeno,nauci da uzivas u zivotu,i neka ova godina bude godina tvoje srece!

7. Januara 2023 0 By Dejana

Ti si ona koja je uvek marila za druge. Ti si ona koja se uvek vodila time da su vazniji oni koje volis od tebe same.

Ali, dosta je. Zeno,vreme je da mislis na sebe. Zeno, vreme je da od zivota uzmes ono sto ti se nudi i da uvek imas na umu da je on samo jedan. Ti si cist primer da postoje ljudi koji uvek vise misle na druge. Ti si cisti primer, zeno, da postoje bica koja svoje zelje stave na zadnje mesto.

Ali, pocela je godina koja je nova, i neka se u novoj godini rodi nova ti. Zena koja ce ceniti sebe, i koja ce vise da brine o sebi. Doslo je vreme da okrenes ledja onima koji ne znaju da te cene i da krenes dalje. Doslo je vreme da mislis samo na sebe i da se posvetis sebi jer ako ti neces, nece  niko drugi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sledi jos jedna godina i neka ona bude godina tvoje ljubavi i srece. Godine kada ces moci da kazes da si dobila ono sto zelis.  Ali,samo ako se budes vodila time da je zivot samo jedan. Da se prepustis sebi, zivotu, emocijama, da u zivotu uzivas na pravi nacin.

Ti si zeno uvek mislila  na druge ali neka ovo bude godina kada ces misliti na sebe. Imas sansu za novi pocetak i iskoristi ga. Uzmi od zivota sve ono sto ti se daje i sto ti se nudi jer itekako imas prava na to.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2