Neka Nova godina bude novi pocetak za tebe:Zeno,nauci da cenis sebe…

Neka Nova godina bude novi pocetak za tebe:Zeno,nauci da cenis sebe…

28. Decembra 2022 0 By Dejana

Ovo je tekst za svaku zenu kojoj je sve prece od nje same. Ovo je tekst za svaku zenu cije je srce veliko…

 

Nova godina je tu. Jos novih 12. meseci, jos 12.novih sansi za tebe. Jos jedna godina koja ce otkucati i jos jedna vise u tvom zivotu. Ti dobro znas koliko si ih potrosila na ljude koji ne znaju da te cene.Ti dobro znas koliko si vremena ulozila i potrosila na one koji su pogresni. Sada je vreme da mislis na sebe. Sada je vreme da se konacno posvetis sebi i da dozvolis sebi da konacno sebi budes na prvom mestu.

Neka Nova godina bude sansa da ti budes nova ti. Da prosto ne maris toliko za druge, da znas da je zivot jedan i da samo od tebe zavisi koliko ces srece imati.  Neka ovo bude novi period kada ces konacno moci da shvatis ko je iskren. Ko te voli, kome si iskreno vazna i bitna, a ko samo prica da je tako.  Neka ova godina bude prilika da se posvetis sebi jer je najveca istina da si uvek pokusavala vise da ucinis onima oko sebe.

Moras da znas da vredis i da shvatis koliko i da vec jednom prestanes da mislis samo na to kako da usrecis one do kojih ti je stalo. Kao da ti sama nisi vazna, kao da ti sama nisi bitna… Moras da imas na umu da je zivot samo jedan i da ni u kom slucaju ne smes da dozvolis da ga provodis kraj onih koji ne znaju da cene ono sto imaju sa tobom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2