Zeno,u ovoj godini si mislila na druge:U sledecoj budi sebicna i misli na sebe!

Zeno,u ovoj godini si mislila na druge:U sledecoj budi sebicna i misli na sebe!

18. Decembra 2022 0 By Dejana

  Ti moras da znas da vredis. Moras da imas na umu da je zivot samo jedan…

 

Zeno, u ovoj godini si mislila na druge. Ko zna koliko si puta stavila sebe na drugo, ili cak na zadnje mesto. Bilo ti je vazno da usrecis one koje volis, po cenu toga da ti patis i da ti budes srecna. Bilo ti je vazno da su svi oko tebe dobro i nasmejani, po cenu toga da tebi ne bude dobro.

Ti si se dokazala. Zeno, ti si svima oko sebe dokazala da si dobar covek i da imas dusu kakva se samo moze pozeleti. I znaj da je doslo vreme da sebe stavis  na prvo mesto…Da u tome nema nista lose.  Neka naredna godina bude godina za tebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Godina kada ces samo da mislis o tome kako da sebi ugodis jer u tome nema nista lose.  Imaj na umu da sledi jos dvanaest meseci kada ces imati sansu da dobijes ono sto zelis. Konacno je doslo vreme da okrenes ledja svima onima kojima su ti dokazali da ne znaju da te cene. Doslo je vreme da krenes dalje i da se posvetis sebi jer ti zeno mnogo vredis. Ti si bice koje je uvek cinilo sve za one koje voli i sada je pravo vreme da volis sebe. Da shvatis da si samoj sebi najvaznija.

U ovoj godini si bila dobra i mislila na sve. U narednoj godini budi sebicna ako treba. Budi ako je to jedini nacin da dodjes do svog cilja. Znaj da imas samo jedan zivot i da si previse vremena potrosila na one koji nikada nisu znali da ti  uzvrate. Vreme je da volis sebe i da se pogledas u ogledalo. Da se zapitas  zbog cega patis i places i da krenes dalje. Vreme je da samo o sebi mislis jer u tome nema nista lose.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2