Ljubavni horoskop za 17.decembar:Srce bira, ono zna  najbolje!

Ljubavni horoskop za 17.decembar:Srce bira, ono zna najbolje!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono  sto moramo da kazemo. Ovo bi mogao da  bude dan kada ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju jer nekad  zadnji pokusaj vodi do cilja

 

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. To je ono sto moramo da kazemo. Ali bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Sledi vam period kada ce  zvezde biti na vasoj strani i kada treba da slusate srce.

 

 STRELAC

Moramo biti iskreni prema vama i reci da ovaj dan bas i nece biti talican. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare ali ni u kom slucaju ne treba da marite za tudja misljenja vec da slusate glas svog srca.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti nova sansa za srecu. Imajte na umu da je vazno da uradite onako kako vam nalaze vase srce. Ovo bi mogao biti dan kada ce ljubav biti na prvom mestu i kada ce sve doci na svoje. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Konacno, i vama ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo bi mogao biti dan za emocije i dan kada cete na delu da se uverite u necije emocije. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 RIBE

Emocije su vam na prvom mestu i ovo ce biti dan kada ce doci do promena. Dakle jako je vazno da imate na umu da vas neko  iskreno voli. Ovaj dan ce doneti priliku da pocnete ispocetka sa nekim do  koga vam je stalo.

Stranice: 1 2