Ljubavni horoskop za 17.decembar:Srce bira, ono zna  najbolje!

Ljubavni horoskop za 17.decembar:Srce bira, ono zna najbolje!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 Jos jedna subota je pred nama, pocetak jos jednog vikenda…

 

 OVAN

Srce zna sta je ono sto je najbolje za vas.Mislite o tome. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam se nadje u nevolji. Da vas podrzi, da vam bude prijatelj i podrska. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su cuda moguca.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Dakle danas ce glas vaseg srca biti na prvom mestu. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam bude podrska. Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za veliku radost.

 

 BLIZANCI

Konacno ce doci do toga da se uverite da postoji neko ko nije iskren prema vama.Videcete pravo lice te osobe i ni u kom slucaju vam nece biti lako. Vrlo je zapravo moguce da ce vam ovaj dan slomiti srce, ali znajte da posle svake kise dodje Sunce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete u danu koji je pred nama doci do svog cilja. Dakle ovo bi mogao biti dan za radost,  i dan kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Slede vam dani za promene.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da ste vi neko ko zna sta je ono sto zeli. Imajte na umu da cete u danu koji je pred nama doci do svog cilja i dobiti ono sto zelite. Bitno je biti jak i ici ka onome sto zelite,prepreke uvek postoje.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da ce doci do toga da vam se ostvari  jedna velika zelja. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da se ostvarite na jednom  polju i da konacno dobijete ono o cemu ste dugo mastali

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2