Dnevni horoskop za subotu,17.decembar:Jednom znaku ce ovaj dan biti caroban!

Dnevni horoskop za subotu,17.decembar:Jednom znaku ce ovaj dan biti caroban!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za radost i dani kada cete doci do svog cilja. To je ono sto moramo da naglasimo. Sledi vam dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

 

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam se jedna velika zelja ostvari. Vama ce ovaj dan doneti priliku da se posvetite sebi. Bitno je da znate da je doslo vreme da sami sebi budete na prvom mestu. Ceka vas jedna velika odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Moramo da kazemo da ce ovo biti dani za veliku i pravu ljubav. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko o kome mastate, imajte na umu da ce ovaj dan doneti iskrenu i cistu emociju.-

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u necije emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da i vama krene na bolje. Dugo ste cekali na to i cini se da se konacno desilo da dodjete do svog cilja i dobijete ono sto zelite.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i uverili se u neciju ljubav. Postoji neko ko je spreman da vam dokaze sve sto prica,misli i oseca.

 

 RIBE

Ova subota nece doneti promene.To je ono sto moramo da kazemo. Ali je vrlo vazno da imate na umu da vam sledi novi pocetak i da cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da se bori za vas, da vam vrati osmeh na lice.

Stranice: 1 2