Dnevni horoskop za subotu,17.decembar:Jednom znaku ce ovaj dan biti caroban!

Dnevni horoskop za subotu,17.decembar:Jednom znaku ce ovaj dan biti caroban!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za emocije.

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan morate da imate na umu da je doslo  vreme da razmislite o svemu. Ako postoji neko o kome mastate znajte da je sada pravo vreme da toj osobi i kazete na cemu ste sa njom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Vi cete  u  danu koji je pred nama bez  imalo sumnje da shvatite o kome je rec. Svakako da ta osoba zasluzuje da zna na cemu je sa vama.Razmislite o tome.

 

 BLIZANCI

Moramo reci da ce ovo biti dani za ljubav i dani kada ce sve biti moguce. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Ovaj dan ce doneti jednu veliku dilemu.-

 

 RAK

Konacno ce doci do toga da shvatite da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam se nadje i da vam bude  podrska u svemu. Toj osobi bi ste svakako trebali da date priliku.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak kojem ce ova subota doneti ostvarenje velike zelje. Posle niza suza ce sve doci na svoje i uzivacete vise nego ikada.

 

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da ce ovo biti dan kada ce vam neko tu ljubav dokazati i pokazati na delu.Emocija vam nece faliti, to je ono sto je sigurno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2