Ljubavni vikend horoskop:Nazalost,nekome sledi raskid…

Ljubavni vikend horoskop:Nazalost,nekome sledi raskid…

15. Decembra 2022 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da sledi vikend za promene i za iznenadjenja…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj vikend moramo da kazemo da je na vama da se zapitate sta je ono sto  zelite. Cini se da vas cekaju velike odluke i da cete u danima koji su pred nama konacno doci do cilja.Sledi vam prilika da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi. Lep dan vas ceka.

 

 BIK

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Ovaj vikend ce biti lepa prilika da dodje do pocetka jedne nove veze i sanse za novu srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da  kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam se nadje u nevolji i bude vam oslonac u svemu. Vikend koji sledi ce biti jako lep i nema nimalo sumnje da ce sreca uslediti u danima koji su pred nama.

 

 RAK

Konacno ce doci do toga da vam neko dokaze svoju ljubav. Ovaj vikend ce vama biti jako lep i to je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Moguce je da ce doci do toga da vam se javi neko iz proslosti.

 

 LAV

Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je izvesno da ce ovaj vikend doneti razocarenja. To je ono sto moramo reci jer postoje velike sanse da ce doci do raskida. Necete znati ni sami sta je ono sto zelite jer je izvesno da cete biti iskreno  zbunjeni  u danima koji slede.

 

 DEVICA

Moramo biti iskreni i reci da postoji neko do koga vam je jako stalo ali ko ne zna da ceni sve sto vi cinite. Moguce je da cete se razocarati tokom ovog vikenda i da ni sami necete znati sta vas je snaslo. Razmislite o tome i posvetite se tome da shvatite sta vam treba za srecu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2