Ljubavni horoskop za petak,16.decembar:Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca!

Ljubavni horoskop za petak,16.decembar:Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca!

15. Decembra 2022 0 By Dejana

Sledi period kada bas nista nece biti moguce i kada ce neko biti jako iznenadjen.Evo sta donosi ovaj petak.

 

 OVAN

Petak koji je pred nama ce biti prilika da se posvetite sebi. Dakle ovo nece biti idealan dan za ljubav pa bi bilo pametno da vise slusate svoj razum.  Sve ce doci na svoje,a za sada uzivajte u svojoj slobodi.

 

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze snagu svojih emocija. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam to dokaze na delu. Ovaj petak ce biti prilika da pocnete ispocetka i da se neke vase zelje ostvare.

 

 BLIZANCI

Konacno, dolaze  dani za radost i dani kada ce doci do nekih promena. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji jedan rak koji je iskren prema vama i u danima koji slede ce doci do iznenadjenja koje ni u kom slucaju niste mogli ni da zamislite.

 

 RAK

Ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje. To je ono sto moramo reci. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto zamislite i imajte na umu da ce doci do promena na bolje. Postoji neko ko vas voli iznad svega i kome je do vas iskreno stalo.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam se nadje u nevolji i da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Ovaj petak donosi  iznenadjenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da slede dani za ljubav. Dani kada ce zvezde biti na vasoj strani. Sada je jako vazno da pazite kome sta obecavate.  Imajte na umu da postoji neko ko je bio spreman i ranije  da vas voli i sada je samo pitanje dana kada ce vam i dokazati svoju ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2