Dnevni horoskop za petak,16.decembar:Nekoga ceka velika odluka!

Dnevni horoskop za petak,16.decembar:Nekoga ceka velika odluka!

15. Decembra 2022 0 By Dejana

 Pred nama je petak,skoro smo dosli do kraja jos jedne sedmice..

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ovaj petak bas i nece doneti ono sto vi zelite. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali bolje je za vas da ne ocekujete  mnogo i ne nadate se onome sto ne moze da se desi.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ce ovaj petak biti jako lep. To je ono sto je vrlo vazno. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Ako postoji neko o kome mastate, sada je vreme da toj osobi sve kazete i da zaboravite na svoj ponos.

 

 BLIZANCI

Petak koji je pred nama ce doneti promene. Vi cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Postoji neko do koga vam je jako stalo i nemojte odustajati od onog sto zamislite.  Vazno je da budete realni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Konacno ce vama ovaj petak doneti priliku da se uverite u to da postoji neko ko vas voli. Neko kome je do vas iskreno stalo i ko je spreman da vam na delu dokaze sve sto prica. Ovaj petak moze da  bude sansa za novu ljubav i za neke velike odluke koje  niste planirali…

 

 LAV

Ovaj dan ce biti jedan od onih kada cete morati mnogo da radite. To je svakako nesto sto ne zelite ali jednostavno receno nema razloga da se zalite. Vi cete biti nagradjeni za svoj trud i to je ono sto je najvaznije od svega. Dajte sebi priliku.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Dolaze vam dani kada ce ljubav biti na prvom mestu i kada ce neke vase zelje da se ostvare. Imajte na umu da postoji neko ko  je spreman da vam se nadje  i da vam u svemu bude podrska.

  Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2