Merkur je u znaku Jarca do 12. februara:Ovi znaci ce do tada apsolutno uzivati!

Merkur je u znaku Jarca do 12. februara:Ovi znaci ce do tada apsolutno uzivati!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

BIK

Dok je Merkur u znaku jarca za vas ce biti jako povoljan period. U toku  narednih sedmica ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Za slucaj da sada mislite o nekome iz proslosti i da sa tom osobom zelite jos jednu sansu imajte  na umu da je itekako moguce da dodje do toga da vam se ta osoba javi. Zapravo je jasno da ona vas nikada nije zaboravila.

Sudbina ce vam svakako dati jos jednu sansu ali ono sto moramo da kazemo jeste da  oboje morate da shvatite gde ste gresili. Nista ne vredi ljubav ako oboje niste spremni da se borite ali i da se menjate. Pred vama su dani kada bas nista nece biti nemoguce i to je ono sto moramo da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Sledi period kada bas nista nece biti nemoguce. Dok je Merkur u znaku Jarca vi cete moci da kazete da su vam se zelje ostvarile. Ovo se pre svega odnosi na posao. U periodu koji je pred nama cete dobiti priliku da se dokazete na radnom mestu.

Istina je da vam slede dani kada cete raditi vise nego ikada ali nema nimalo sumnje da ce to da vam se i isplati. Zapravo su velike sanse da ce doci do toga da vam se ostvari  vas veliki poslovni cilj. Neko ste ko itekako ume i zna da se bori za ono sto zeli. Razmislite o tome i nemojte odustajati ni u kom slucaju od onog sto naumite. Sreca moze da dodje kad se najmanje nadate..

Stranice: 1 2