Ljubavni horoskop za 15.decembar:Sledi dan za veliku srecu!

Ljubavni horoskop za 15.decembar:Sledi dan za veliku srecu!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

Bice ovo prilika kada ce neki znaci zodijaka morati da se zapitaju sta je ono sto zele.

 

OVAN

Sledi dan kada cete morati da donesete neke odluke. Cini se da postoji neko do koga vam je  jako stalo ali za koga bas i niste u stanju da se borite. Kao da i sami znate da to nije ono pravo i da je vreme da krenete dalje.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je jednoj vodoliji stalo do vas. Da cete u danima koji su pred nama shvatiti o kome je rec. Mozemo da kazemo da ce ova sreda biti dan kada vas cekaju velike promene i razocarenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da postoji  neko kome je do vas jako stalo i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da vam slede dani za promene i dani kada ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze koliko mu je stalo do vas.

 

RAK

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi dan kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo i vise je nego moguce da cete se silno razocarati u danima koji slede ali ne mozete nista uraditi povodom toga.

 

LAV

Ovo ce biti dani za radost i dani kada sve moze da dodje na svoje. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Znajte da neko nije iskren prema vama iako se cini da je tako. Mislite o tome.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji iskrene emocije. Ova sreda  moze da bude dan kada ce doci do promena i kada ce vam na delu neko dokazati da je iskren.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2