Dnevni horoskop za 15.decembar:Vreme je da neko predje preko ponosa!

Dnevni horoskop za 15.decembar:Vreme je da neko predje preko ponosa!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Bitno je da donesete odluku koja se tice vaseg ponosa i onog sto vam govori srce. Istina je da vi ni sami ne znate na koju cete stranu. Razmislite o tome i imajte na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.Ovo bi mogao biti dan kada bas nista nece biti nemoguce. Jako vam znaci jedan rak i trebali bi ste da mu date priliku. Nema sumnje da je iskren prema vama.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da su pred vama dani za ljubav. Dani kada ce sve biti moguce. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Sada nije vreme kada treba da vas zanima sta drugi  misle kada su vase odluke u pitanju.

 

 JARAC

Ono sto je vazno, slede dani za pravu ljubav. Samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da postoji neko do koga vam je stalo. Zivot je jedan, uzivajte u njemu na pravi nacin, i nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti…

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vi bi ste jako voleli da imate nekoga na koga mozete da se oslonite ali je izvesno da sada nije pravo vreme. Mislite o tome i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama sledi nova sansa sa nekim iz vase proslosti. Samo je pitanje da li je to ono sto vi zelite. Ako postoje emocije sada je pravo vreme da ih i pokazete.

Stranice: 1 2