Dnevni horoskop za 15.decembar:Vreme je da neko predje preko ponosa!

Dnevni horoskop za 15.decembar:Vreme je da neko predje preko ponosa!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

   Saznajte sta vam donosi ovaj dan kada su u pitanju vase finansije,zdravlje,ali i ljubav.

 

 OVAN

Ovaj dan  ce biti prilika da razmislite o tome da predjete preko ponosa. Cinjenica je da postoji neko o kome mnogo mislite i mastate.  Pravo je vreme da ucinite nesto povodom toga i da idete ka svojoj sreci. Danas je pravo vreme za to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Vi sada nemate kraj sebe osobu do koje vam je stalo i samo vi znate zasto je to tako. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. No, vi tu osobu ne gledate  na isti nacin.

 

BLIZANCI

Zbog ponosa koji je prenaglasen vama sada ne ide na polju emocija. Vi u dubini duse znate da ste sami krivi za to. Da ste voljeni i da je odana vasa osoba ali vi prosto necete da pogazite svoj ponos i da krenete opet ka njoj…

 

 RAK

Ovaj dan vama nece doneti promene. Mozemo da kazemo da ce sve ostati bas onako kako i jeste. Jako vam znaci jedan rak i vrlo je moguce da cete u danu koji je pred nama doci do svog cilja i dobiti ono sto zelite. Sledi vam novi pocetak.

 

 LAV

Konacno ce sve doci na svoje. Moramo da kazemo da je cinjenica da ce doci do toga da vam neko dokaze svoju ljubav na delu. Samo ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca jer ono zna sta je najbolje za vas.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da su pred vama dani za romansu. Da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Ovaj dan bi mogao doneti jako lepe vesti kada ste vi u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2