Budi kraljica koja zna koliko vredi,a ne prosjak za mrvu njegove ljubavi!

Budi kraljica koja zna koliko vredi,a ne prosjak za mrvu njegove ljubavi!

14. Decembra 2022 0 By Dejana

Naravno da ga volis. Naravno da je to najveca ljubav koju si ikada do sada osetila i da mislis  da nikada nece proci…

 

Budi kraljica, zeno. Budi zena koja zna kada je vreme da ode i da okrene ledja muskarcu koji ju je od prvog dana samo lagao. Ti dobro znas koliko on malo vredi. Dobro znas da su sve bajke i lazi sto prica i da je istina da je on neko ko nikada nije znao da ceni ono sto sa tobom ima. Volela si ga i volis i dalje vise nego svoj zivot,a  on je samo jedan los muskarac kojem nikada nisi bila vazna. On je samo jedan od onih koji  misle na sebe. Muskarac koji se rodio sa kamenom, umesto srca, jer da srce ima, ne bi tebe svaki put toliko povredio.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Slede ti dani kada cs mnogo da se kajes. Kada ces patiti, kada ces shvatiti da si pogresila sto si verovala nekome ko nikada nije bio onaj pravi. Mislila si da je odan i veran a zapravo je samo muskaracf koji je oduvek samo sebi zeleo da ugodi. Imaj na umu da moras da krenes dalje i da se pomiris sa tim da on nije vredan.

Budi kraljica a ne zena koja ga vecito ceka. Zena koja se javlja na svaki poziv i koja zivi samo za one trenutke sa njim. On nije taj koji moze da te usreci, on nije taj koji je pravi. Nije onaj koji ce umeti i znati da te usreci jer on nema dusu za to. On je samo jedan dobar glumac koji je u stanju da laze a zapravo samo prica bajke… I ti to dobro znas. Nisi ti vise ona naivna devojcica koja  misli da je sada to-to. Da se on promenio i da je sve shvatio. Nisi ti vise ona curica koja je slepa i koja ne vidi kako stoje stvari.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2