Vaga tokom 2023.godine:Bice ovo meseci izazova,odluka i promena!

Vaga tokom 2023.godine:Bice ovo meseci izazova,odluka i promena!

13. Decembra 2022 0 By Dejana

Drage vage,evo prilike da saznate sta vas ceka u godini koja je pred nama.

 

POSAO

Moramo da kazemo da cete tokom godine koja nam sledi vi na polju posla doziveti sve i svasta. Ovo ce biti godina kada cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite. Da li ste spremni da menjate svoje radno mesto, to znate samo vi ali nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama mnogo toga biti moguce.  U toku godine koja sledi  vama ce biti pruzene razne mogucnosti za napredovanje ali samo vi znate da li je to ono sto zelite i na sta ste spremni. Konacno, moguce je cak i to da dobijete poslovnu ponudu koja se tice boravka u inostranstvu. No, samo vi znate da li je to nesto na sta ste spremni ili cete ipak da se drzite svoje doze komfora. Mislite o tome

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Tokom godine koja je pred nama ce mnogo toga biti moguce. Mozemo reci da zapravo nema nimalo sumnje da ce ovo biti godina kada cete  doneti velike odluke. Dakle, ne samo odluke vezane za emocije, mada ce one biti najvece. U godini koja sledi ce doci do toga da vam neko iz vase proslosti prizna emocije. Cini se da je ta osoba bila neiskrena i da vas je jako povredila. Da je ona neko koga ste voleli najvise na svetu ali da je ona slomila vase srce.

I sada  kad dodje do toga da ta osoba ponovo dodje sa pricom da vas voli i da joj nikada nije poslo za rukom da vas zaboravi…Vi cete biti  iznenadjeni. Zbunjeni. Necete ni sami znati sta je ono sto od zivota zelite… Vama niko ne moze reci da li cete tokom godine koja je pred nama obnoviti tu vezu. To je do vas. Samo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2