Danas je magicni 12.12:Evo sta ovaj datum donosi tvom znaku zodijaka!

Danas je magicni 12.12:Evo sta ovaj datum donosi tvom znaku zodijaka!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

  Sledi nam zaista poseban datum u godini. Dva broja jedan, dva broja dva u datumu,  i carobne “dvojke”  u  brojci koja oznacava godinu svakako da ce doneti niz promena.

 

  OVAN

Datum koji je pred nama oznacava veliku promenu u tvom zivotu. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da ce doci do iznenadjenja. Moguce je cak i to da se javi neko iz tvoje proslosti i to je ono sto je jasno. Vrlo je moguce da ce taj poziv da probudi u tebi neke emocije i secanja…

 

 BIK

Jako je vazno da imate na umu da ovaj datum ne treba da bude  onaj kada cete donositi odluke. Sada je sve krenulo kako ne bi trebalo i cinjenica da je da vi sada patite. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da za sve postoji prava osoba, i da ne treba da sada ocajavate sto vas neko ne voli onako kako bi ste voleli.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti dan za radost. Dan kada ce doci do  toga da se uverite da vas neko voli.Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer je cinjenica da postoji neko ko je spreman da se bori za vasu ljubav. Niste ni svesni koliko je ta osoba iskrena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Morate da  imate na umu da ce ovaj dan doneti promene. Vi cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite od zivota.  Ovo bi mogao biti dan kada cete shvatiti da neko gaji emocije prema vama ali  je pitanje da li ste vi spremni da toj osobi date priliku.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam da svoje srce na dlanu. Morate imate na umu da ta osoba zasluzuje da budete iskreni i da joj kazete onako kako jeste.  Sve je bolje od toga da je lazete.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj datum doneti promene i da ste neko ko ce imati mnogo srece  u danu koji je pred nama. Nemojte odustajati od onog sto zelite jer je zapravo moguce da ce biti potrebno samo malo truda kako bi ste dosli do svog cilja. Mislite o tome.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2