Pun mesec je bio 8.decembra:Na ove znakove je ostavio najveci uticaj i posledice!

Pun mesec je bio 8.decembra:Na ove znakove je ostavio najveci uticaj i posledice!

10. Decembra 2022 0 By Dejana

Pun mesec je usao u znak blizanca. To je ono sto moramo da naglasimo, kao i to da je nekim znacima doneo srecu, a na neciji zivot ima jak uticaj.

 

 STRELAC

Pun mesec u znaku blizanca u vama je probudio osecaj nostalgije i melanholije. Vama se sada cini da nista nije onako kako bi ste zeleli. Jednostavno receno, deluje vam da ni u kom slucaju nemate srece i da nista nije onako kako bi voleli. Deluje vam da su svi oko vas srecni a da vama nista ne ide od ruke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imajte na umu da je vas osecaj prenaglasen. Da prosto zvezde nisu u pravom polozaju za vas i da zato deluje da je sve propalo. Taj osecaj ce vas drzati jos par dana i onda cete moci da sagledate realno situaciju. Vazno je da izbegavate donosenje odluka u danima koji su pred nama.Da ne ulazite u nove veze, tek da ne bi ste bili sami. Imajte na umu da je  zaista bolje za vas da ste sami nego da imate nekoga tek da bi se moglo reci da nekome pripadate.

Takodje,ovaj period nece biti sjajan za posao pa je vazno da  ne donosite nagle odluke. Dajte sebi malo vremena. Ako ste u prilici posvetite se sebi i razmisljate o tome sta je ono sto je za vas zapravo najbolje. Nekada je vrlo vazno da sebe stavite na prvo mesto.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2