Dnevni horoskop za 11.decembar:Nedelja je dan kada srce odlucuje!

Dnevni horoskop za 11.decembar:Nedelja je dan kada srce odlucuje!

10. Decembra 2022 0 By Dejana

  Sledi nedelja kada ce neko moci da kaze da je dobio sve sto zeli.

 

 OVAN

Nedelja koja je pred nama ce doneti ono sto zelite. Mozemo da kazemo da ce vama doneti ono do cega vam je jako stalo. Ako postoji neko o kome mastate znajte da je to ono pravo i ono sto moze da traje

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce doci do iznenadjenja. Dakle vazno je da razmislite o tome sta je ono sto vam treba, a kome ipak treba da okrenete ledja jer nije iskren prema vama.

 

 BLIZANCI

Mnogo toga je sada upitno.Dakle vazno je da donesete  neke odluke. Mozda cete morati da donesete odluku da li da slusate svoje srce ili svoj razum. Postoji neko ko vas iskreno voli,mislite o tome.

 

 RAK

Konacno ce doci do toga da vam se ostvari jedna zelja. Ova nedelja ce doneti ono sto ste dugo  zeleli. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav  pokaze na delu i da vam  otvori oci i pokaze da je vreme za srecu.

 

 LAV

Morate da imate na umu da ste sami krivi sto ste sada sami i usamljeni. Vi ste imali nekoga ko je bio spreman da vas voli ali niste znali da cuvate to sto imate. Sada dolaze dani kada cete ipak morati da se zapitate sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce vama ovaj dan doneti novi pocetak. Moguce je da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Ako postoji neko o kome mastate vreme je da mu to i kazete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2