Poceli su poslednji dani jeseni:Do 21.decembra,kad pocinje zima,ovim znacima sledi zivotni preokret!

Poceli su poslednji dani jeseni:Do 21.decembra,kad pocinje zima,ovim znacima sledi zivotni preokret!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

   Zavrsava se jesen, i pocinje zima. No, zadnji dani ovog godisnjeg doba ce doneti neke neocekivane trenutke…

 

   BIK

Ako ste rodjeni u  ovom znaku, znajte da poslednji dani jeseni vama mogu da donesu nesto sto ste jako dugo zeleli. To je ono sto moramo da kazemo. Ako patite zbog nekoga iz svoje proslosti imajte na umu da nije nemoguce da dodje do toga da saznate da ta osoba oseca isto. Nemojte biti iznenadjeni ako vas u danima koji su pred nama pozove i kaze vam sve sto misli,sve sto zeli i oseca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo je na vama da li cete joj oprostiti i dati jos jednu sansu ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da je ta osoba shvatila koliko vi vredite i da je cinjenica da jedva ceka da se vrati u vas zivot. Mislite o tome.

Ako i vama  nije svejedno, i ako ste mislili o njoj onda znate sta vam je ciniti. No, najvaznije od svega jeste da ne dajete laznu nadu, ako vam nije stalo. I naravno, da joj ne prastate tek tako i ne vracate joj se sve dok se na neki nacin ne uverite da se iskreno kaje. Da se pokajala sto vas je povredila i da iskreno   zeli jos jednu sansu. Da vas drugog puta nece povrediti vec da ce dati sve od sebe ne bi li vas usrecila. Mislite o tome.

 

  VAGA

Poslednji dani jeseni vama donose sansu da napredujete na polju posla. To je ono sto moramo da kazemo i nema bas nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

Iza vas su dani i meseci kada ste naporno radili. Ako se neko trudio da napreduje na polju karijere onda ste to vi. No, nece vam biti  uzalud i to je ono sto je jasno. Vi cete do kraja ovog meseca biti nagradjeni za sav svoj rad i trud. To je ono sto moramo da kazemo. Bitno je da znate da je zivot jedan i da ne dozvolite sebi da vam ga neko kroji onako kako zeli, vec da ga zivite onako kako vi licno smatrate da treba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2