Ljubavni horoskop za cetvrtak,8.decembar:Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti iznenadjenja!

Ljubavni horoskop za cetvrtak,8.decembar:Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti iznenadjenja!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

Sledi cetvrtak,evo prilike da saznate sta vas ceka u danu pred nama.

 

 OVAN

Ovaj cetvrtak ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto vam treba za srecu. Imajte na umu da mnogo zavisi od vas ali da cete imati onoliko srece koliko budete spremni da se borite.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce sve doci na svoje i da  su pred vama dani kada ce doci do iznenadjenja. Neko vam je jako vazan i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete saznati da postoji ista emocija i sa druge strane.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ovaj cetvrtak biti dan za promene. Dan kada ce doci do toga da vam neko dokaze i pokaze na delu koliko mu je do vas stalo. Vazno je da imate na umu da je neko spreman da se bori za vas.

 

 RAK

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da ce ovaj cetvrtak biti dan kada cete morati da donesete neke odluke. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da toj osobi i kazete sta je ono sto osecate.

 

 LAV

Vazno je da naglasimo da ce ovaj dan biti jako lep.Sreca ce itekako moci da vam bude  blizu i samo od vas zavisi koliko cete  biti raspolozeni. Vreme je da ka nekome ucinite prvi korak.

 

 DEVICA

Ono sto morate da imate na umu jeste da vam je velika greska da gledate unazad. Tamo se nista nije promenilo. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2