Dnevni horoskop za petak,9.decembar:Sledi dan za pravu ljubav!

Dnevni horoskop za petak,9.decembar:Sledi dan za pravu ljubav!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

Ovaj petak itekako moze da donese promene koje je jedan zodijak dugo zeleo i koje je dugo cekao.

 

 OVAN

Petak koji je pred nama moze da donese ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Sreca bi mogla da udje u vas zivot u danima koji su pred nama i samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 

BIK

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan kada ce jedan rak odluciti da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo od vas zavisi da li ste spremni toj osobi da date priliku ali nema sumnje da je iskrena prema vama.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovaj petak biti dan za srecu i da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja.Sreca polako kuca na vasa  vrata i nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje.

 

 RAK

Konacno ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. To je jako vazno da naglasimo. Kao neko ko je prosao sve i svasta konacno su pred vama dani za emocije i konacno vam se osmeh vraca na lice. Mislite o tome.

 

 LAV

Odlicno se osecate i  znajte da je jasno da ce vama ovaj petak doneti lepe vesti. Ako postoji neko  do koga vam je stalo znajte da je ovaj petak pravo vreme da kazete sta je ono sto mislite i osecate i ponasate se u skladu sa tim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da ce ovaj petak biti prilika da se posvetite sebi i da konacno dodjete do cilja. Ako vam je posao na prvom mestu imajte na umu da bi ovaj dan mogao doneti razocarenje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2