Dnevni horoskop za cetvrtak:Nekome 8.decembar nece biti lep dan!

Dnevni horoskop za cetvrtak:Nekome 8.decembar nece biti lep dan!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

U toku dana koji je pred nama moze doci do velikih promena. Evo kome sledi period za srecu, a ko ce biti jako tuzan…

 

 OVAN

Ovaj cetvrtak moze da donese neke dileme. Mozda cete morati da se odlucite da li ste spremni da prastate nekome iz svoje proslosti. To je samo na vama. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je mnogo toga moguce.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da ce ovaj cetvrtak biti prilika da se posvetite sebi. Da dodjete do svog cilja i konacno da vam krene na svim poljima. Dugo ste cekali na to, pitanje je samo kada cete konacno krenuti  ka osobi do koje vam je stalo.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da dolaze dani za iznenadjenja. Dani kada ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je vazno da imate na umu da od vas zavisi koliko cete  srece imati.

 

 RAK

Konacno ce sve doci na svoje. To je jako vazno da kazemo. Posle niza suza ce vam konacno krenuti na bolje. Ovaj cetvrtak vam donosi  promenu koju niste mogli ni da naslutite. Mislite o tome.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da ste vi neko ko zna sta hoce i neko ko nikada ne odustaje od svojih namera. Posteni ste i iskreni i nikada vam nije u cilju da bilo koga na bilo koji nacin povredite. No, danas vas ceka odluka koja ce uticati i na vama drage ljude.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ovo nece biti dan kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cini se da vam slede razocarenja.  Samo je vazno da naglasimo da je bitno da sto pre shvatite sta je ono sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2