Ljubavni horoskop za sredu,7.decembar:Danas nekome sledi kraj ljubavne veze!

Ljubavni horoskop za sredu,7.decembar:Danas nekome sledi kraj ljubavne veze!

6. Decembra 2022 0 By Dejana

 Nikada ne znamo sta nam nosi novi dan, jer je zivot sam po sebi pravo cudo…

 

OVAN

Danas ce doci do promena koje vi ne ocekujete i to je ono sto je izvesno. Moracete da donesete neke odluke zeleli vi to ili ne. Naravno da vam nece biti lako ali imajte na umu da je zivot takav i da ga ne kreiramo po svojim zeljama.

 

BIK

Kada je u pitanju ova sreda moramo da kazemo da nece doci do promena na polju emocija. Moguce je da bi ste vi to zeleli ali su jako male sanse da se to i desi.  Imajte na umu da i samoca moze biti jako lepa.

 

BLIZANCI

Dolaze dani kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Ni u kom slucaju sada niste spremni na to  ali prosto receno, nije da vi birate…  Imajte na umu da sada morate biti jaki i pribrani i doneti vaznu odluku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da cete u danima koji su pred nama saznati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Neko vas voli iznad svega.

 

LAV

Danas ce doci do raskida ako ste u vezi. To je ono sto jednostavno ne mozete da sprecite. Imajte na umu da je uvek bolje da od nas odu oni koji ne znaju da nas cene nego da smo u vezi u kojoj nismo srecni.

 

DEVICA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne znate sto se ona tako ponasa. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da cete se silno iznenaditi u danima koji slede.Bitno je da znate sta zelite.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2