Izaberi jednog konja:Test licnosti koji nikoga nece ostaviti ravnodusnim!

Izaberi jednog konja:Test licnosti koji nikoga nece ostaviti ravnodusnim!

5. Decembra 2022 0 By Dejana

  Dragi nasi,pred vama je danas  test licnosti. Na slici se nalaze tri konja. Onaj kojeg izaberete otkrice mnoge tajne o vama…

 

 Ako ste  izabrali konja broj jedan:

 

Oni koji su  izabrali ovog konja imaju jako tezak  zivot. Moramo da kazemo da je vasa proslost jako teska i bolna. Da je doslo do velikih promena i da ste vi neko ko prosto nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo reci da dolaze dani kada ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je jako stalo. I vi cete pri tome jako patiti. Bilo kako bilo, dolaze vam dani kada ce doci do iznenadjenja.  Vazno je da budete jaki. Da pre svega naucite da razlikujete dobre ljude od losih.

Vasa je sudbina da dugo cekate na srecu ali nema sumnje da ce ona kad-tad doci u vas  zivot. A onda kada dodje do toga, sreca ce biti toliko velika da ce vama jednostavno da se ucini da je vredelo cekati je toliko dugo. Nemojte da dozvolite da bilo ko trosi vasu energiju i da vam remeti mir. Znajte da postoji vreme kada je vreme da  nekome zauvek okrenete ledja…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 Ako ste  izabrali konja broj dva:

Vrlo je moguce da oni koji su izabrali ovog konja dobro  znaju sta je ono sto zele od  zivota. Vi ste neko kome je zivot  bio tezak ali i neko ko je naucio kako da iz svega izadje kao pobednik. Moramo da  kazemo da ste osoba koju tek cekaju velike stvari. Jer dugo ste cekali na srecu i samo je pitanje dana kada cete konacno moci da kazete da ste je i dobili.

Ono sto moramo reci kada ste vi u pitanju jeste da ste osoba koja je spremna da ide na sve ili nista. Nikada sebi ne dopustate da od bilo koga zavisite.  Za vas je zivot dragocen i nema nimalo  sumnje da u njemu uzivate na pravi nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2