Dnevni horoskop za ponedeljak,5.decembar:Evo kom znaku ce ovaj dan biti najsrecniji…

Dnevni horoskop za ponedeljak,5.decembar:Evo kom znaku ce ovaj dan biti najsrecniji…

4. Decembra 2022 0 By Dejana

Pred nama je pocetak jos jedne sedmice, i evo sta sledi kada je u pitanju ovaj ponedeljak.

 

 OVAN

Ovaj ponedeljak ce doneti priliku da se uverite u to da ste voljeni. Da postoji neko do koga vam je stalo, i neko ko oseca isto prema vama.Sada ni u kom slucaju tako nesto ne ocekujete ali ovaj ponedeljak donosi iznenadjenja.

 BIK

Moramo da kazemo da je jasno da su pred vama dani kada cete dobiti ono sto zelite. Ako postoji neko o kome mastate imajte  na umu da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare.  Moguce je da ta osoba cak i oseca isto.

 

 BLIZANCI

Sledi ponedeljak kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Sledi vam jako lep dan i  moguce  je da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da ce ovo biti dan kada cete morati da donesete neke odluke. To je vrlo vazno.  Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se vodite tim jer srce zna najbolje.

 

 LAV

Moramo da kazemo da ce ovaj dan biti jako lep. Doci ce do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Ovo se pre svega odnosi na ljubav, ako ste sada u losoj energiji znajte da vam sledi novi pocetak.

 

 DEVICA

Ovaj dan ce doneti ono sto zelite. Moguce je da cete se u toku ovog dana ostvariti na svim poljima. Ako postoji neko o kome mastate vazno je da budete hrabri i da toj osobi kazete sve sto mislite i osecate.

 Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2