U prvim danima decembra: Ovan i Rak radosni, Devicu stize kajanje…

U prvim danima decembra: Ovan i Rak radosni, Devicu stize kajanje…

3. Decembra 2022 0 By Dejana

Poceo je jos jedan mesec, i mi vam danas otkrivamo sta vas ceka u danima koji slede…

 

 OVAN

U prvim danima decembra vi cete imati razloga za srecu i u to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da ste znak kojem ce krenuti na bolje  u danima koji slede. Ovo ce biti dani za romansu i neke lepe susrete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Moramo da kazemo da cete u prvim danima ovog meseca imati niz obaveza. Ni u kom slucaju vam nece biti lako ali sve je to zivot. Morate da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite i ponasate se u skladu sa tim.

 

 BLIZANCI

Jako se lepo osecate i pred vama su dani kada ce vam krenuti na svim poljima. Ovo se pre svega odnosi na ljubav. Sreca moze da dodje u vas zivot brze nego sto mozete i da zamislite.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne odustajete. Da se posvetite sebi. Da je  vazno da znate da je zivot jedan i da u njemu uzivate na pravi nacin. Ovo ce biti lep period za vas.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da cete tek moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Zivot je jedan,  uzivajte u njemu i koristite svaki trenutak za srecu.

 

 DEVICA

Vama je konacno jasno da ste pogresili  i da je sada kasno da ispravite svoju gresku. Sada je kasno za kajanje. Imali ste nekoga ko vas je voleo i niste znali da cuvate tu ljubav. Sada vam ne ostaje nista osim da se kajete.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2