Dnevni ljubavni horoskop za 2.decembar:Nekome ovaj dan donosi neocekivan susret!

Dnevni ljubavni horoskop za 2.decembar:Nekome ovaj dan donosi neocekivan susret!

1. Decembra 2022 0 By Luca

Sledi petak kada ce mnogo toga doci na svoje, i kada ce neko konacno ostvariti jednu veliku zelju.

 

 OVAN

Jako je vazno da pazite sta obecavate. Moze da se desi u danu koji je pred nama da nekome date laznu nadu. Bice vam zao da tu osobu povredite i zato cete joj izbegavanjem istine dati laznu nadu. To je gore od toga da ste joj rekli istinu…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Kada je u pitanju ovaj petak moramo da kazemo da je jasno da ce vam krenuti na bolje. Da bi ste u danu koji je pred nama mogli konacno da dobijete ono sto zelite. Imajte na umu da ce ovo biti period kada bas nista nece biti nemoguce.

 

 BLIZANCI

 

Rak o kome mislite prema vama oseca isto. On to mozda krije ali je istina da vas voli na nacin na koji i vi njega i samo je pitanje dana kada cete  shvatiti sve i dobiti ono o cemu mastate. Vreme je da se okrene kolo srece.

 

 RAK

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav  i da cete u danu koji je pred nama saznati da nekome treba da date sansu. Istina je da ste jako patili ali je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. Vazno je da slusate svoje srce.

 

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da ce ovaj dan biti nova sansa za srecu. Moguce je da cete konacno dobiti ono sto vase srce zeli. Posle niza suza i razocarenja ce napokon doci do toga da saznate da ste iskreno voljeni.

 

 DEVICA

Jako je vazno da imate na umu da ce ovo biti dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Istina je da ste dugo patili ali da je samo pitanje dana kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2