Dnevni horoskop za petak,2.decembar: Jedan znak ce doneti najtezu odluku u zivotu…

Dnevni horoskop za petak,2.decembar: Jedan znak ce doneti najtezu odluku u zivotu…

1. Decembra 2022 0 By Luca

 Neki ce u danu koji je pred nama biti jako srecni. Ali, neki ce i patiti, na nacin na koji niko nikada ranije nije…

 

OVAN

Ovaj petak ce doneti veliku dilemu. Doci ce do toga da saznate da  neko iz vase proslosti i dalje zeli da bude pored vas. Da vas nije zaboravio.  Nece vam biti lako, znate da vam je ta osoba vec jednom slomila srce

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Vama ce ovaj petak  biti talican i to je ono sto moramo reci. Samo nemojte ni u kom slucaju da odustajete od onog sto naumite. Cuda su moguca i ona se desavaju.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj petak biti dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Sledi vam prilika da se neke zelje ostvare i da napokon dobijete ono sto zelite.  Nemojte odustajati ni u kom slucaju.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan biti prilika da se posvetite sebi. Dugo ste cekali na srecu i nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, zivot je samo jedan.

 

 LAV

Ovaj dan moze da donese veliku promenu, neko bi mogao u danu koji je pred nama da se uveri da je voljen. Samo ni u kom slucaju ne bi ste trebali da odustajete od svojih zelja.  Bitno je da imate na umu da je zivot samo jedan.

 DEVICA

Ljubomora vam je narusila emotivni odnos i to vam je velika greska. Umesto da cuvate ono sto imate jer je izvesno da ste iskreno voljeni vi stalno sumnjate u voljenu osobu.  Jednom ce doci dan kada ce vam biti jako tesko zbog toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2