Vladavina strelca traje do 21.decembra:Evo istine o tome sta vas ceka sudeci po znaku zodijaka!

Vladavina strelca traje do 21.decembra:Evo istine o tome sta vas ceka sudeci po znaku zodijaka!

29. Novembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Dakle jasno je da ce sreca biti na vasoj strani vise nego ikada ranije. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce biti u redu.  Ovo ce biti jako zanimljiv period i u to nema sumnje.

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. Postoji neko do koga vam je stalo i neko ko vam je jako drag i znacajan. Sve dok bude trajala vladavina strelca vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto je bitno da naglasimo  jeste da vi prosto morate ovaj period da iskoristite. Sreca je na vasoj strani i itekako je moguce da cete dobiti ono o cemu mastate. Ovo je vreme kada vi vladate pa je cak i ono sto je nemoguce zapravo moguce.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani kada ne bi ste trebali da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo vam znaci jedan rak i nema sumnje da je spreman da se bori za vas. Ali, ako ste vi ravnodusni imajte na umu da je najveca greska da mu date laznu nadu…

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da ce ovo biti dani kada za vas bas nista nece biti nemoguce. Zivot vam nikada nije bio lak ali sada je vise nego moguce da cete doci do svog cilja. Bitno je da naglasimo da nema  nimalo sumnje da  vas cekaju neke velike odluke.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. Ono sto moramo da naglasimo jeste da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je samo mastao. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Stranice: 1 2