Vladavina strelca traje do 21.decembra:Evo istine o tome sta vas ceka sudeci po znaku zodijaka!

Vladavina strelca traje do 21.decembra:Evo istine o tome sta vas ceka sudeci po znaku zodijaka!

29. Novembra 2022 0 By Dejana

Strelac vazi za jedan od znakova sa kojima nikada nije lako ali sa kojim moze biti posebno…

 

 OVAN

Sve dok bude trajala vladavina strelca vi cete moci da kazete da vas prati sreca. Ovo ce za vas biti period kada ce biti vrlo moguce da dodjete do ostvarenja svoje velike zelje. Sve ostalo je sada  na vama jer od vas zavisi hocete li se boriti. 

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je jednom raku stalo do vas. Da je iskren i da je srpeman da se bori za vas. U danima koji su pred nama   bi ste trebali da mu date priliku jer je izvesno da vas niko nikada nije voleo na nacin na koji ste sada voljeni.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vam vladavina strelca nije pocela onako kako zelite. No,cinjenica je da je moguce da ce doci do velike promene.  Do kraja decembra ce doci do toga da vam  se ostvari najveca zelja koju ste ikada imali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da su pred vama dani kada ce doci do promena. Dakle samo je na vama da se zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas na nacin na koji nije niko nikada ranije. Samo je vazno da mislite o tome jer vas odluke cekaju.

 

 LAV

Vladavina strelca moze da bude period ostvarenja vasih najvecih zelja. To je jako vazno da kazemo.Neko ste ko je dugo patio ali su konacno pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sreca je moguca i u to nema nimalo sumnje. Nemojte odustajati od svojih zamisli.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelite. Vladavina strelca ce bez imalo sumnje vama ostati u lepom secanju. Neki pripadnici vaseg  znaka ce u ovom periodu upoznati nekog posebnog.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2