ZADNJA TRI DANA AVGUSTA nekome ce doneti pravo cudo, a nekome probleme!

ZADNJA TRI DANA AVGUSTA nekome ce doneti pravo cudo, a nekome probleme!

28. Augusta 2023 0 By Lela

Horoskop za zadnja tri dana avgusta za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju za ove dane.

OVAN

Dragi ovnovi, zadnja tri dana avgusta ce vam doneti probleme kada je emotivni zivot u pitanju. Vi necete moci da resite neke nesuglasice sa partnerom i to ce vas muciti. Partner kao da nema razumevanja prema vama, a to sebi ne sme da dopusti.

PROCITAJTE I:  CIGANSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: OVOM znaku će se ukazati najvažnija prilika u životu!

BIK

Dragi bikovi, pred vama su dani koji ce vam doneti pre svega mir. To je ono sto vam je preko potrebno. Vi cete moci u naredna tri dana da se potpuno opustite jer ste uspeli na vreme svoje obaveze da zavrsite. Ovo su vasi dani mira.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama su dani koji nece vam doneti probleme. Vama ce naredna tri dana doneti pre svega lepa desavanja. Vi cete uzivati u drustvu ljudi koje volite. Pri tome cekaju vas sitnice koje ce vam mnogo znaciti.

RAK

Dragi rakovi, zadnja tri dana avgusta vam donose na zalost lose vesti. Vas ocekuje neprijatna situacija na poslu. Vi cete shvatiti da jedan kolega nije dobronameran i da vam ne zeli dobro. Sta vise taj kolega vam zavidi i zbog toga morate biti oprezni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Dragi lavovi, pred vama su dani u kojima necete previse mariti za tudja misljenja. To ste trebali i ranije da uradite i tako budete sigurni u svoje postupke. Naredna tri dana vas instinkt ce biti izrazen i to ce vam i vise nego znaciti.

DEVICE

Drage device, pred vama su dani koji ce vam doneti jako lepa desavanja. Pre svega vas ocekuje veliko iznenadjenje na poslu. Naredna tri dana ce za vas biti pravo cudo jer ce se desiti ono sto ste dugo cekali. Vi cete zaista biti presrecni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2