Tuga u ljubavi stiže Lavu: Vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva svim znacima šta ih čeka!

Tuga u ljubavi stiže Lavu: Vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva svim znacima šta ih čeka!

24 Novembra, 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će vikend biti pakleno težak. Vama tuga u ljubavi stiže tokom vikenda. Ona vam stiže zbog toga što će vam postati jasno da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim veoma važnim stvarima. Vi ćete izgubiti poverenje u voljenu osobu.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva da vas očekuje čarolija. Naime, vama će vikend doneti nešto što vi dugo vremena želite da vam se desi i baš zbog toga ćete biti jako srećni. Vama dolaze i više nego lepi trenuci.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete tokom vikenda moći da se opustite i da uživate u lepim trenucima. Vaš partner će tokom vikenda činiti postupke sa kojima će želeti da vam dokaže svoju ljubav. Vas na planu ljubavi očekuju samo brojna sjajna dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama predstoji sjajan i fantastičan vikend. Naime, vas tokom vikenda očekuje nešto što se može nazvati ostvarenjem malog sna za vas. Ono što vas očekuje jeste nešto na šta vi tako dugo vremena sa onim najvećim nestrpljenjem čekate.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi i vaš partner se nećete ni malo dobro slagati tokom vikenda. Vama vikend zapravo pre svega donosi brojne nesuglasice sa vašim partnerom i vi ćete zbog tih nesuglasica biti veoma nervozni. Vikend vam neće ispuniti očekivanja.

RIBE

Drage ribe, vama će tokom vikenda postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. To će vam postati jasno zbog toga što će jedna osoba koju dugo vremena poznajete učiniti nešto što vi sada od nje ne možete očekivati. Veoma zanimljiv vikend vam stiže.

Stranice: 1 2