Ljubav tokom vikenda: Neko bi mogao da dobije sve o cemu masta…

Ljubav tokom vikenda: Neko bi mogao da dobije sve o cemu masta…

24. Novembra 2022 0 By Dejana

VAGA

Ovaj vikend nece biti onakav kakvim  ste ga zamisljali.To je ono sto moramo da kazemo.Sledi vam ostvarenje jedne velike  zelje u danima koji su pred nama. Ali cinjenica je da vam nista nece pasti sa neba i da morate da se trudite  zbog toga.

 

SKORPIJA

Konacno je dosao vikend kada ce se okrenuti kolo vase srece.To je ono sto moramo da kazemo.  Bitno je da naglasimo da cete ovog vikenda dobiti ono sto zelite. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer vas neko iskreno voli.

 

STRELAC

Tokom ovog vikenda  nece biti promena na polju emocija.To ne znaci da zbog toga treba da budete tuzni. Jednostavno imajte na umu da je bolje da budete sami nego da imate kraj sebe nekoga ko  ne zna da vas ceni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Vas partner je jako ljubomoran. On u dubini svoje duse dobro zna da nema nimalo sumnje da ste mu odani ali je jace od njega. Pokusajte da ga razumete  i nemojte ni u kom slucaju da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti i koga cete voleti.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam sledi vikend za ljubav. Dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Osoba ste koja je odana i verna i koja bas nikada ne odustaje od onog sto naumi.  Cini se da cete konacno dobiti ono sto zelite.

 

 RIBE

Vrlo je vazno da naglasimo da ce vam ovaj vikend doneti jako lepe stvari. Neko ste ko je dugo cekao na srecu ali je ona konacno na korak od vas. Emocija vam nece faliti, to je ono sto moramo da naglasimo.

Stranice: 1 2