Ana zena velike duse i velikog srca  , postena iskrena i odana.

Ana zena velike duse i velikog srca , postena iskrena i odana.

24. Novembra 2022 0 By Luca

 Ana , zena koja je posebna, i zena cije ime nosi  najlepse znacenje na svetu…. Jer, znacenje imena Ana  je postena , odana, iskrena!

 

Zena koja nosi ime Ana po mnogo cemu je posebna zena, naklonjena je voljenima i svim se snagama bori za svoje ´najdraze. Teska je postenjacinja i uvek se bori za svoju srecu istinom i snagom koja je skoro nedostizujuca.

Zena koja nosi ovo ime moze samo jedno i to je da bude ponosna na sebe . Opcinjava svojim karakterom

postenjom , dobrocudnoscu . Retko je ko moze izvesti iz takta. Ona je veoma uporna u svemu sto cini, ona sve zna sem da odustane. I svim se silama bori za svoje omiljenje. Porodica joj je janvaznija stvar koja postoji . Nema te sile koja je moze spreciti da se ne bori za svoju porodicu. Zena sa imenom Ana nikada nece zavisti od drugih ljudi, sve sto ima

u zivotu za sve se izborila sama .Njoj nije tesko ni drugima pomoci ako to moze. Njoj u stvari nista nije tesko.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Njena borab je njen cilj i put do srece , jer svako ko ima jednu Anu kraj sebe moze biti samo ponosan na to.

Ova zena je carobnica ljubavi.Ona je verna odana i iskrena Za svoje voljene i kroz vatru ako treba . Ne moze je spreciti nista.A istovremeno niko joj ne moze reci da je nesto na neposten nacin postigla . Ona je verna sebi svom cilju svojoj porodici, svojim voljenima. Nikada ne bi odustala od njih i nema te cene koju ona ne bi platila za to.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2