Horoskop po ciganskim kartama do kraja nedelje donosi važne vesti svim znacima!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja nedelje donosi važne vesti svim znacima!

22 Novembra, 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će period do kraja nedelje doneti probleme i to brojne. Prvo vas problemi očekuju na poslu, pa će onda vaš partner učiniti nešto sa čim će vam stvoriti ljubavne probleme. Horoskop po ciganskim kartama vas upozorava.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će dani do kraja nedelje doneti samo jedno bitnije dešavanje. Ono što vas očekuje jeste novčani dobitak. Vas tokom dana do kraja nedelje očekuje novčani dobitak kojem se vi sada ne možete nadati, a on će vam vratiti osmeh na lice.

STRELAC

Dragi strelci, vama će dani do kraja nedelje biti veoma naporni i teški. Nažalost, očekuje vas kako mnogo briga, tako i jako mnogo problema. Vama će se na svim planovima vašeg života dešavati negativne stvari i vi ćete biti pod stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama dani do kraja nedelje donose lepa dešavanja koja će vam mnogo značiti. Prvo će se promeniti vaša poslovna situacija, pa vas onda očekuje nešto na planu ljubavi zbog čega ćete imati tako mnogo razloga za iskrene osmehe.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će dani do kraja nedelje biti kako naporni, tako i veoma teški i to zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će u periodu do kraja nedelje činiti postupke koje ne bi trebala da čini i ona će vam stvarati jako veliku nervozu.

RIBE

Drage ribe, vama će dani do kraja nedelje doneti razloge za sreću. Prvo vam dolazi mali novčani dobitak, pa će vam se onda posle toga desiti nešto jako pozitivno na poslu. Vi ćete sa onim što vam stiže moći da budete i više nego zadovoljni.

Stranice: 1 2