Skorpija mnogi misle da je ona samo otrov medju ljudima , ali varaju se niko ne ume da voli kao skorpija.

Skorpija mnogi misle da je ona samo otrov medju ljudima , ali varaju se niko ne ume da voli kao skorpija.

21. Novembra 2022 0 By Luca

Skorpija je horoskpski znak koji je vrlo specifican. Na izgled hladna i otrovna a u dusi veliko dete zeljno ljubavi.Ona ume da voli kao ni jedna . Mnogi se varaju kada pomisle da je nedostizna, jer niko ne ume da voli kao jedna Skorpija.

 

Skorpija je vodeni znak zodijaka i veoma je emotivna osoba.Uz njeno ime ide otrov ali ljudi se varaju ako misle da je ona nedostizna i da ne ume da voli nikoga sem sebe. Greg je cak je i takvu videti jer ona ume da voli i opostuje ljude kao ni jedna. Zaista je posebna. Ipak nikada nece nikome dozvoliti da joj sudi i daje pravila njenom zivotu. Jer su to njena pravila i njen zivot. Ume da bude posebna u svemu sta radi, Ona zavodi ljude bez imalo truda njen prodoran pogled dovoljan je za to. Ona ume da baci sve na kolena oko sebe . Ali u sustini je jedno veliko dete zeljno ljubavi.

Postuje sve i svakoga ne dira nikoga i spremna je cak i da oprosti ako nekoga voli.

Neki misle da je ona hldna i da ne mari ni za koga sem za sebe i svoj ponos, ali nije tacno.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Iz inata moze sve , posebno ako je neko povredi koga voli, neumoljiva je nedodirljiva i otrovna. Inat ce je naterati da se odmakne od svih ako je to potrebno ali u dusi ce patiti mnogo vise od osobe d koje je se odmaknula.

Ona je neko ko ne voli avanture i spremna je da podeli zivot samo sa jednim partnerom ako je on dostojan nje.

Ume da bude osolonac podrska i dobar prijatelj svima onima koje voli i koji su joj dragi. Neprocenjiva je osoba ali i veoma draga . Zna da u zivotu moras sto sta toga zasluziti pa tako se i ona krece prema svom cilju.

Ona je odgovorna osoba koja uvek odrzi datu rec.

 

Nastavk na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2