MALI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBAR!

MALI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBAR!

30 Septembra, 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će oktobar biti jako uspešan mesec. Naime, mali ljubavni horoskop otkriva da će vaša veza tokom meseca oktobra postati kako mnogo snažnija, tako i mnogo uspešnija. Sve ono što će vam doneti oktobar će vam omogućiti razloge za sreću.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, oktobar vam donosi veliko ljubavno čudo. Naime, vi ćete već na početku meseca upoznati jednu kvalitetnu osobu, a vi ćete sa tom osobom posle nekih dešavanja započeti predivnu ljubavnu bajku. Stiže vam jako mnogo toga bitnog.

STRELAC

Dragi strelci, samo od vas će zavisiti da li će se vaša veza završiti tokom oktobra ili ne. Nažalost, vama će oktobar doneti mnogo loših dešavanja. Vaš partner će učiniti neke postupke preko kojih ćete vi veoma teško moći da pređete.

JARAC

Dragi jarčevi, oktobar će vam biti i više nego zanimljiv. Naime, osoba o kojoj vi imate samo reči hvale će tokom oktobra početi da se bori kako za vašu ljubav, tako i za vaše poverenje. Jako mnogo zanimljivih dešavanja vas očekuje na planu ljubavi vašeg života.

VODOLIJA

Drage vodolije, oktobar vam donosi neočekivana dešavanja. Naime, za vašu ljubav i za vaše poverenje će početi da se bori osoba na koju vi sada gledate samo kao na prijatelja. Upravo će ta osoba početi da čini čuda kako bi sa vama započela vezu.

RIBE

Drage ribe, vama će oktobar biti, vrlo verovatno, najlepši mesec od početka godine. Tokom oktobra vas prvo očekuju neki ljubavni uspesi koji će vam mnogo značiti, pa će onda vaš partner učiniti nešto što će vam predstavljati ostvarenje jednog od vaših najvećih snova.

Stranice: 1 2