Ljubavni jesenji horoskop za 2022. godinu: Ovna čeka radost!

Ljubavni jesenji horoskop za 2022. godinu: Ovna čeka radost!

24. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vaša veza će tokom jeseni jako mnogo napredovati. Istina je da vi u poslednje vreme imate ljubavnih problema, ali vas oni ne očekuju tokom jeseni. Vas tokom jeseni očekuje samo mnogo razloga kako za sreću, tako i za optimizam.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ljubavni jesenji horoskop vam donosi jako loše vesti. Nažalost, vaša veza će se tokom jeseni završiti. Ona će se završiti zbog toga što vi nećete moći da pređete preko nekih postupaka vašeg partnera. Dolaze vam i više nego teški trenuci.

STRELAC

Dragi strelci, vama će jesen biti jako mirna i ona vam neće doneti nikakve promene na planu ljubavi vašeg života. Međutim, naravno da je za vas najvažnije to što vam jesen neće doneti apsolutno niti jedan ozbiljniji problem na planu ljubavi vašeg života.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će jesen doneti nešto u šta vi sada ne verujete. Vama će jesen doneti sudbinski susret. Vi ćete zbog dešavanja koja vas očekuju tokom jeseni početi da verujete kako u sudbinu, tako i u srodne duše i to zbog tog što ćete vi upoznati vašu srodnu dušu.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će jesen obeležiti prilika za početak veze sa osobom koju dugo vremena poznajete. Naime, osoba na koju vi gledate samo kao na dobrog prijatelja će početi da čini čuda kako bi sa vama započela ljubavnu priču.

RIBE

Drage ribe, vas tokom jeseni u ljubavi očekuju brojna lepa dešavanja. Vas tokom jeseni očekuju dešavanja zbog kojih ćete početi snažno da verujete u svetlu i uspešnu budućnost vaše veze. Jesen će vam doneti jako mnogo zanimljivih i lepih trenutaka.

Stranice: 1 2