Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

23. Septembra 2022 0 By Luca

ŠKORPIJA

Drage škorpije, bliska budućnost će vam doneti prelepu čaroliju. Ona će vam doneti ostvarenje mnogih vaših želja. Mnoge vaše želje će tokom bliske budućnosti postati ništa drugo nego prelepa stvarnost. Vi imate prava na jako veliki optimizam.

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost će vam doneti početak prelepe ljubavne bajke. Naime, vama će se u kratkom vremenskom roku desiti brojne neočekivane stvari na planu ljubavi. Prvo vas očekuje susret sa jednom neverovatnom osobom, pa vas onda očekuju dešavanja koja će dovesti do početka veze vas i te osobe.

JARAC

Dragi jarčevi, vi nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima tokom bliske budućnosti, jer će vas izdati osobe kojima mnogo verujete. Neke osobe će pokazati svoje pravo lice. Zapravo će neke osobe pogaziti sve dobro što ste vi činili za njih.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će tokom bliske budućnosti prosto krenuti u životu. Prvo ćete uspeti da izađete na kraj sa brojnim problemima, pa vas onda očekuje ostvarenje nekih vaših želja. Nema nikakve dileme da ćete biti veoma lepo raspoloženi zbog svega onoga što vas uskoro očekuje.

RIBE

Drage ribe, vama će bliska budućnost doneti priliku da promenite okruženje. Vama će se potpuno iznenada ukazati prilika da odete na jedno prelepo mesto. Naime, vi ćete imati poslovnu ponudu koja će vam po mnogo čemu odgovarati, a samo od vas će zavisiti da li ćete tu ponudu i prihvatiti.

Stranice: 1 2