Čarolija

Čarolija čeka OVE znakove, dok vikend Raku donosi probleme!

 

VAGA

Drage vage, vikend vam donosi pravu čaroliju. Naime, čarolija vas očekuje zbog toga što će vam se desiti nešto na šta vi dugo vremena čekate. Vi ćete tokom vikenda zapravo dočekati ostvarenje jedne vaše želje. Vas očekuje nešto zaista veoma lepo.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vikend vam neće ispuniti očekivanja. On vam prosto neće doneti sreću nego će vam doneti brojne probleme. Vas tokom vikenda problemi prvo očekuju sa nekim vašim dragim osobama, pa vas onda očekuju neki neočekivani problemi vezani za posao.

STRELAC

Dragi strelci, vi vikend trebate iskoristiti što je moguće više i bolje. To trebate učiniti zbog toga što će vas pratiti velika sreća zvezda tokom njega. Vi ćete zaista tokom vikenda moći da dobijete sve što poželite i to veoma lako.

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete tokom vikenda uspeti da učinite nešto veoma značajno. Vi ćete uspeti da rešite jako mnogo problema. Prvo ćete uspeti da postignete kompromise sa nekim vašim dragim osobama, pa ćete onda uspeti da rešite i neke ljubavne probleme.

VODOLIJA

Drage vodolije, vikend će vam biti veoma naporan i težak. Vama će se tokom celog vikenda dešavati negativne stvari, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Vi tokom predstojećeg vikenda svakako da trebate pokazati jako veliku količinu opreza.

RIBE

Drage ribe, vama će vikend doneti samo radost i mir. Naime, zvezde će vas čuvati i zbog toga vas problemi ne očekuju, a vama će mnogo značiti to što ćete tokom vikenda provesti mnogo vremena u društvu osoba do kojih vam je mnogo stalo. Vama predstoji jedan od lepših vikenda u poslednje vreme i u to nema dileme.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.