Mali horoskop

Mali horoskop za prve dane jeseni: Jarčeve čekaju divni trenuci!

 

VAGA

Drage vage, vi ćete na početku jeseni imati osećaj da je za vas sve moguće i veoma lako dostižno. Vi ćete imati takav osećaj, jer će vas svuda pratiti jako velika sreća zvezda. Na početku jeseni vas očekuju samo brojni lepi trenuci.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mali horoskop otkriva da će vam jesen započeti na divan način. Naime, vama će prve dane jeseni obeležiti ostvarenje jedne vaše želje. Vama će se na početku jeseni ostvariti jedna vaša želja i to na najbolji mogući način.

STRELAC

Dragi strelci, vama početak jeseni donosi dešavanja koja će vas tako mnogo zabrinuti. Vas očekuje mnogo negativnih dešavanja na planu ljubavi vašeg života i to pre svega zbog toga što će vam postati savršeno jasno da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim jako bitnim stvarima.

JARAC

Dragi jarčevi, jesen će vam započeti onako kako se to samo poželeti može. Naime, vama će prve dane jeseni obeležiti ostvarene jedne vaše želje. Upravo će vam se na početku jeseni ostvariti jedna vaša želja do koje vam je tako mnogo stalo.

VODOLIJA

Drage vodolije, početak jeseni vam neće doneti kako brige, tako ni probleme, jer će vas čuvati zvezde. Zapravo ćete vi na početku jeseni imati samo mnogo razloga za sreću. Očekuju vas dešavanja koja će vas jako prijatno iznenaditi.

RIBE

Drage ribe, vas na početku jeseni očekuju dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Naime, vaš bivši partner će na početku jeseni učiniti nešto zbog čega ćete shvatiti da vas on nije uspeo zaboraviti. Vama će se prošlost vratiti. Početak jeseni vam donosi jako mnogo toga interesantnog.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.