DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST! Nova ljubav dolazi!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST! Nova ljubav dolazi!

23. Augusta 2022 0 By Luca

Dnevni ljubavni horoscope za 12 avgust za sve znake zodijaka!

OVAN

Ljubavni horoscope za 12. avgust porucuje da vi vise nemate nijednu sumnju u vezi toga da li vam je vas partner veran i nazalost shvatili ste da ste svo vreme bili u pravu kada ste mislili da nesto krije od vas i da vas laze. Ocekujte danas da vam sve iskreno prizna i da od vas zatrazi oprostaj,jer sada sve zavisi samo od vas.

BIK

Srecni ste zbog poboljsanja vase emotivne situacije ali se mora priznati da to ipak nije nesto sto ste zeleli. Odnosno da osoba sa kojom ste nije ono sto ste vi mislili da jeste pa ste se na odredjen nacin u nju duboko razocarali. Iako ne znate sta da radite povodom toga.

BLIZANCI

Vrlo je moguce da ce pripadnici ovog znaka koji su slobodni danas imati jedno lepo i zanimljivo vece. Nemojte odmah misliti o tome kako vam dolazi fatalna i vecna ljubav nego nekada naucite da uzivate u trenutku ne mareci mnogo za to sta ce biti posle.

Werbung

procitajte: DNEVNI HOROSCOPE ZA 12. AVGUST! Pacite se pogresnih ljudi!

RAK

Ljubavni horoskop za 12. avgust porucuje da slobodnim Rakovima trenutno prija njihov status jer trenutno imaju pregrst problema na poslu. Tako da im vreme bunk im ostaje treba za odmor,a svesni ste da vas partner,da ga imate, ne bi mogao da razume sve ovo kroz sta trenutno prolazite.

LAV

Kada bi ste samo jednom u zivotu zaboravili na ponos vi bi ste shvatili koliko je ljubav lepa i koliko vredi zrtvovati se za nju,ali vi ste neko ko uvek slusa razum a retko kada srce pa nije ni cudo sto bas i nemate srece u ljubavi.

DEVICA

Slobodne Device ce danas dobiti poziv za druzenje sa jednim malo starijim Rakom. Naravno da od vas zavisi hocete li taj poziv prihvatiti ali imajte na umu da je to samo druzenje i da je sve bolje od sedenja u kuci i gledanja u ekran.

Nastavak na sledecoj strani…